Als je jarenlang hard gewerkt hebt in je eigen praktijk, met hart voor de patiënten en het team, doe je niets liever dan dit op het juiste moment overdragen aan een waardig opvolger.

Helaas is de realiteit tegenwoordig dat het steeds moeilijker is om een huisarts te vinden die praktijkhouder wil worden. De wet- en regelgeving en de vele verschillende aspecten waar je als praktijkhouder mee te maken krijgt zorgen voor een afschrikkend effect.

SD is van mening dat het voor een toekomstbestendige huisartsenzorg noodzakelijk is dat praktijkhouders aan het roer blijven staan.

SD helpt graag bij het vinden van de juiste opvolger en het voorbereiden van de praktijk op een overname.SD heeft contacten met waarnemers/potentiële praktijkhouders en kan daarmee uitstekend meedenken in de mogelijkheden voor praktijkopvolging. Ook overname van de praktijk door SD behoort tot de mogelijkheden.

Door de startend praktijkhouder (tijdelijk) te ondersteunen kunnen wij met elkaar zorgen voor een fijne opvolging, waarbij de patiëntenzorg niet in het geding komt en de vertrekkend huisarts met een tevreden gevoel van zijn/haar pensioen kan gaan genieten.

Heb je plannen om je praktijk in de nabije toekomst over te dragen en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Samendokteren? Neem dan zeker even contact met ons op, wij gaan graag in gesprek met je.

Neem contact op →

Samendokteren wordt gesteund door: