Huisartsenpraktijk Stokmans, Hendriks & Hoefnagels

Huisartsenpraktijk Stokmans, Hendriks & Hoefnagels in Tilburg. Maatschap met 3 maten en huisarts Stokmans gaat stoppen. Praktijk met 5450 patiënten.

Tilburg
Huisartsenpraktijk St. Lidwinastraat Eindhoven

Huisartsenpraktijk St. Lidwinastraat Eindhoven: Het betreft een solopraktijk in een HOED met een andere DUO praktijk. De praktijk heeft 2200 patiënten. De praktijkhouder wil begin 2025 stoppen met de praktijk.

Eindhoven
Huisartsenpraktijk Terra Medici Maarheeze

Cora van der Velden en Marli Malcontent-Specken zijn de huidige praktijkhouders van Huisartsenpraktijk Terra Medici. Over anderhalf jaar zal Cora van der Velden stoppen als praktijkhouder, huisarts Malcontent-Specken zal naar verwachting nog ongeveer 10 jaar aanblijven als praktijkhouder en zoekt een opvolger om de praktijk in een maatschap te continueren.

Het betreft een normpraktijk gelegen in Maarheeze, Noord-Brabant. Beide praktijkhouders zijn gemiddeld 3 dagen per week werkzaam. Een flexibele dagindeling, waardoor de balans werk-prive goed haalbaar blijft behoort tot de mogelijkheden.

De praktijk kenmerkt zich door een goede organisatie, laagdrempelige zorg en flexibiliteit. Dit is ook wat gezocht wordt in een nieuwe praktijkhouder. Het is een moderne huisartsenpraktijk die met de tijd is meegegaan en innovaties omarmt. De overblijvend huisarts zoekt een nieuwe maat die net als zij hart heeft voor de patiënten en zich verantwoordelijk voelt voor het leveren van kwalitatief goede en bestendige huisartsenzorg.

Dit rapport is samengesteld op basis van meerdere interviews met de praktijkhouders. De grafieken zijn afkomstig uit de Vektis Praktijkspiegel 2022.

Zuid Oost Brabant

Samendokteren wordt gesteund door: